Hvorfor 1C

1C tilbyder dygtige konsulenter med stor erfaring. Der er flere årsager til at benytte sig af eksterne it-konsulenter.

For det første arbejder de fleste virksomheder i en meget foranderlig verden. Kravene til nye produkter og løsninger er intensiveret og den globale konkurrence betyder, at virksomheder må tilpasse sig hurtigt. Det stiller store krav til parathed og et følgende krav til it-afdelingen om at kunne levere hurtigt og have en fleksibel adgang til ressourcer.

De fleste it-ressourcer er allerede ved budgetårets begyndelse allokeret til faste vedligeholdelses- og nyudviklingsopgaver, men stadig oftere udsættes it-udviklingsafdelingerne for krav om nye u-planlagte løsninger. It-afdelingen har behov for at kunne tilpasse organisation til de dynamiske krav fra forretningen. Mange analysebureauer anbefaler at it-afdelingen anvender 70 % ansatte ressourcer og 30 % eksterne ressourcer. Det giver den rigtige balance mellem behovet for fleksibilitet og behovet for at bevare viden i virksomheden.

For det andet har it-afdelingen ofte behov for adgang til spidskompetence, som ikke nødvendigvis eksisterer i virksomheden og kun skal anvendes i en periode. Her kan 1C hjælpe med nogle af de dygtigste konsulenter i branchen.

For det tredje kan det være en stor fordel at få tilført nye øjne til et it-projekt. En 1C-konsulent har oplevet mange forskellige kunder og opgaver og vil ofte tilføre ny viden og inspiration til et projekt.

En ekstern konsulent giver

  • Ressourcemæssig, tidsmæssig og økonomisk fleksibilitet
  • Hurtig levering af ressourcer uden dyre ansættelsesprocesser
  • Fleksibel arbejdskraft, der kan tilpasses dynamisk
  • Hurtig adgang til spidskompetence
  • Nem administration uden komplicerede ansættelseskontrakter
  • Fleksibel kontraktperiode