Søger en Data Warehouse og Business Intelligence udvikler med solid erfaring med Microsoft BI værktøjer, SQL Server samt C#, VB.net.

Opgave

Vi søger en Data Warehouse og Business Intelligence udvikler.

Man skal i det daglige samarbejde med kunden forretninger om at udvikle nye og bedre analyser på baggrund af både eksisterende og nye datakilder. Det forventesat du kan formidle og dokumentere forretnings ønsker til resten af din gruppe, så du sammen med dine kolleger kan udvikle de løsninger, som forretningerne ønsker.

Der kræves solid erfaring med Microsoft BI værktøjer, SQL Server samt C#, VB.net.

Godt kendskab til og erfaring med datamodellering og et godt kendskab til et traditionelt opbygget Data Warehouse,  Det vil i være en fordel, hvis du har godt kendskab til Informatica som ETL værktøj.

Mindst et par års erfaring med BI og DW udvikling er en fordel sammen med en uddannelse som ingeniør, datalog, datamatiker eller lignende. En økonomisk baggrund med de nævnte tekniske kompetencer, vil også være en fordel for dig.

I det daglige anvendes Scrum som metode, sammen med ITIL på produktionssystemer og Prince 2 i projekter. Kendskab til metoderne vil være en fordel for dig

Jeg er interesseret i denne opgave

Hvis du er interesseret i opgaven kan du nedenfor indsende dit CV. Vi gør opmærksom på, at vi kontakter dig, hvis vi beslutter at du er den rigtige kandidat til opgaven. Dit CV bliver således aldrig videresendt uden dit samtykke.

 Jeg accepterer at 1C opbevarer mit CV og kan kontakte mig ved relevante opgaver.

Dit navn *

Din e-mail *

Dit telefonnummer *

Titel på opgave *

Rolle *

Tilgængelig fra (dato)

Vedhæft CV *

Din besked