Human Resource

En af vores ”kronjuveler” er vores Human Resource afdeling som med stor kompetence yder vores kunder en service der dækker en stribe af veletablerede HR processer. Vores HR afdeling har konstant ”fingeren på pulsen” omkring status på det Ukrainske marked.

tre personerRekrutteringsprocessen er alfa og omega for vores kunders succes. Vores iterative proces sørger for at HR afdelingen i Ukraine afdækker kundens behov for hver enkelte medarbejder i teamet. Hver enkelte kandidat bliver i processen screenet, interviewet og gennemgår en eller flere tekniske tests. Vi holder så at sige kunden i hånden under hele processen både i Danmark og Ukraine og får derved skabt det helt perfekte udviklings team som kan løse kundens aktuelle opgaver men som også er skalerbar og dermed gearet til langsigtede strategier.  Vi kan etablere et team på ca. 6-8 uger.

Performance er noget vi går op i og tager meget alvorlig, ikke blot i HR afdelingen men i hele vores organisation. Vi ved at kundens succes er vores succes, så derfor gør vi alt for løbende at tilvejebringe de data der skal til for at alle parter løbende kan forbedre performance. Vi benchmarker den enkelte udvikler, det enkelte team og den enkelte kunde i 360 graders reviews. Derved har vi hele tiden et komplet billede af tingenes tilstand og kan facillitere alle involverede parter.

Vores HR afdeling facilliterer at der afholdes workshops om processer, metoder, værktøjer og teknologi, sørger for regelmæssig undervisning i engelsk, opdatering af vores tekniske bibliotek og hjælper de mest kompetente medarbejdere til at ”gøre et godt ansigt” i eksterne events.

Vores Personale omsætning er sammenlignelig med danske forhold og dette er uden overdrivelse lidt af en præstation på det globale outsourcing marked, hvor det ikke er usædvanligt med en personale omsætning på 20-30 % pr. år. Dette er en af de afgørende faktorer for at vores kunder vælger os – det giver ”ro i maven” – og er en helt afgørende faktor for vores høje performance. Vores løbende MUS samtaler er et af de værktøjer vi bruger for at komme frem til de løsninger der giver den enkelte af vores medarbejdere de betingelser og goder der skal til for at det er attraktivt at blive hos vores kunder i lang tid.