Priseksempler

1C tilbyder udviklingscentre i Kiev, Kharkov, Donetsk, Dnepropetrovsk, Vinnitsa, and Odessa.

Udover at priserne naturligvis afhænger af profilen, afhænger priserne på udviklingsteams også af størrelsen på udviklingsteams og hvor udviklingscenteret er placeret.

Kiev

I tabellen fremgår de vejledende priser for forskellige profiler i Kiev.

“Gross Salery (AVG)” er den løn it-konsulenten modtager, “Fee & Tax” er udgiften forbundet med lokale skatter og driften (lokaler, IT, infrastruktur og andre faciliteter) af udviklingcenteret. “Total” beskriver den samlede pris pr. måned for de forskellige it-konsulenter.

Som fremvist er den vejlende pris per konsulent i et udviklingsteam på 5 personer eksempelvis $4.822, hvilket svarer til omkring 26.000 DKK per konsulent om måneden (kurs 5,5).

Jo større udviklingsteamet er jo lavere bliver den gennemsnitlige pris per konsulent. Et udviklingsteam bestående  af 10 konsulenter koster gennemsnitligt kun $4.612, svarende til 25.000 DKK per konsulent om måneden.

 

 

 

 

 

 

Vinnitsa

Ud over størrelsen på udviklingsteamet afhænger prisen også af hvor udviklingsteamet er placeret. Et eksempel på et billigere alternativ er at placere sit udviklingsteam i byen Vinnitsa, der også ligger i Ukraine.

Det fremgår af tabellen til venstre, at et udviklingsteam på 10 personer har en gennemsnitlig pris per konsulent på $3.702, hvilket svarer til omkring 20.000 DKK.