QA/QC Services

Vi har i vores Ukrainske udviklingscenter opbygget en stor kompetence indenfor QA og QC og har lavet en stabsfunktion som har til mål at tilbyde alle vores kunder muligheden for at tilkøbe disse uundværlige services.

Nogle af vores kunder starter med et udviklingsteam der har en størrelse som ikke befordrer heltids test ressourcer som en fast del af deres udviklingsteam. Nogle kunder har heller ikke den fornødne kompetence internt i deres organisation til at varetage denne vitale del af et udviklingsforløb. Da behovet er der uanset teamstørrelse tilbyder vi derfor dele-ressourcer eller ressourcer på time basis.

Vores QA ansvarlige kan hjælpe kunden med at definere test strategi, proces, metoder, værktøjer og det at tilrettelægge et effektivt test forløb som svarer til kundens behov samt sikre en konsistens i forløbet som sikrer ”Value for the Money”.

Vi er ikke religiøse omkring test og vi kan være lige så agile som kunden ønsker det, men vi er heller ikke bange for at give et godt råd hvis det er til kundens bedste.

Test teamet kan også dække de ofte tunge dokumenterings opgaver der er forbundet med de enkelte test discipliner, herunder specifikation og afrapportering.

Vi dækker følgende test discipliner:

  •  Unit test
  •  Integrations test
  •  System test
  •  Performance test
  •  Regressions test