Udviklingscenter

I 1C er vi stolte af at kunne præsentere vores nearshore model basseret på udviklingscentre i Ukraine. Vi kan tilbyde udviklingsteams i en række forskellige byer i Ukraine, hvor Kiev er det største center med direkte flyforbindelse fra Danmark. Vi tilbyder ligeledes udviklingscentre i Kharkov, Donetsk, Dnepropetrovsk, Vinnitsa, and Odessa

kiev-home

1C’ udviklingscentre er basseret på et samarbejde med en af de mest succesfulde nearshoring udviklingscentre, som har ca. 2.500 udviklere og mere end 200 kunder. Efter at have opbygget et stærkt nearshore koncept gennem vores fællesejede udviklingscenter Kuadriga, indledte vi i 2012 et samarbejde med Ciklum, som samtidig overtog Kuadriga. Det betyder at 1C nu har markedets bedste nearshoring tilbud til både små og større kunder.

CiklumVi bestræber os på at alle kunder, stor som lille, får et højt service niveau og samtidigt faciliteter og et miljø der understøtter en fælles bestræbelse på at udvikle ’peak-performance teams’.

Vi er ved flere lejligheder kåret som årets arbejdsgiver i Ukraine, og det er der en god grund til – målsætningen er at være blandt de konsulenthuse der kan tiltrække de bedste software udviklere i Ukraine. Samtidig er det også en målsætning at tilbyde software udviklerne så gode vilkår at den årlige ’churn rate’ er sammenlignelig med det danske marked – og dette er uden overdrivelse lidt af en præstation på det globale outsourcing marked, hvor det ikke er usædvanligt med en personale omsætning på 20-30 % pr. år.

Vi har implementeret ånden for dansk ledelse. Der er lavt til loftet og direkte interaktion mellem topledelse og medarbejdere. De kulturelle forskelle er negligerbare i forhold til de udfordringer man normalt har i offshore setups.

Dansk firma, dansk salgskanal, dansk ledelse, dansk kulturforståelse og en af verdens mest omfattende lovgivninger1 på området for intellektuel ejendomsret og copyright beskyttelse gør at vores kunder føler sig trygge hos os og kan koncentrere sig om det de er bedst til.

1’Central & Eastern European IT Outsourcing Landscape Report 2011’