Udviklingsteam

untitledDet at have sit eget dedikerede udviklingsteam hos os er et koncept hvor man drager alle de fordele der er ved at have et enormt stort udbud af højt kvalificerede udviklere, arkitekter og ledere i et lavtlønsland samtidigt med at man får stillet top moderne lokaler, infrastruktur, HR, facillitering og administration til rådighed.

I samarbejde med vores HR afdeling og ved hjælp af en veletableret rekrutterings proces udvælges de helt rigtige ressourcer til kundens eget dedikerede team. Om det er vedligeholds opgaver eller banebrydende teknologi og innovation der skal arbejdes med, finder vi udvikleren med en BS, MS eller Ph.D grad, med en anciennitet, sprogkundskaber og profil som passer til de aktuelle opgaver og kundens langsigtede strategi for teamet.

Kunden har fuld råderet over hver enkelte udvikler og har dermed fuld kontrol over parametre som udviklings metode, dokumentationsgrad, test niveau tid og kvalitet. Teamet ledes typisk af en projektleder i Danmark og indgår som regel som et distribueret team under kundens egen udviklingsorganisation.

Vores udviklere er hovedsageligt at finde indenfor .NET, JAVA, Mobile samt software udvikling, men en kompetence oversigt viser at vores interne kompetence beredskab rækker langt videre.

Det interne kompetence beredskab anvender vi til interne workshops hvor vores udviklere løbende laver viden overdragelse og gør hinanden skarpe på de nyeste teknologier. Ugentlig engelsk undervisning sørger ligeledes for at vores udviklere konstant udvikler deres sproglige kompetencer.