Historie

1C blev etableret i 2012 af Adm. direktør Lars Wørzner.

Lars Torpe Christoffersen er medejer og bestyrelsesformand.

Udgangspunktet for virksomheden har været at tilbyde bemanding af it udviklingsopgaver og 1C startede med to forretningsområder: Salg af freelance it konsulenter og salg af it udviklingsteams i Ukraine.

Udgangspunktet for it freelanceområdet var en aftale med BridgeIT, hvor 1C overtog den klassiske it freelance forretning inklusiv et stort og stærkt netværk af dygtige it konsulenter. Netværket har vokset sig større gennem den seneste år og tæller nu mere end 500 dygtige konsulenter. Kundebasen er vokset støt og tæller nogle af Danmarks største og mest innovative kunder.

I forbindelse med etableringen overtog 1C ligeledes medejerskab af nearshoring selskabet Kuadriga. Kuadriga havde 15 større kunder i Danmark og Tyskland med ca. 100 udviklere i Kiev. For at sikre en endnu højere produktivitet og kvalitet i leverancen indgik 1C en aftale med Ciklum om overtagelse af kunder og udviklingteams, således at 1C nu har mulighed for at tilbyde faste udviklingsteams i endnu flere forskellige lokationer i Ukraine. Sammen betjener vi 200 kunder med ca. 2.500 udviklere.

En af de helt store it trends i 2013 er ”Big Data” og ”Mobility”. 1C indgik derfor en eksklusiv aftalte med MicroStrategy som er en førende Business Intelligence leverandør. 1C har eksklusivitet til det danske marked og sælger MicroStrategy løsninger både direkte og gennem partnere til danske kunder. Gennem 1C’s veludbyggede netværk tilbyder vi knap 50 BI konsulenter som kan hjælpe med implementerings projekter.

I forbindelse med væksten i 1C startede tidligere Adm. Direktør for BearingPoint Søren Ohm Povlsen i foråret 2013 som partner og direktør i 1C og udover det overordnede ansvar for virksomheden sammen med Lars W. har Søren fokus på MicroStrategy forretningsområdet.